Werkwijze

Met Dufrasnes Fotografie Projecten wil ik projecten aanpakken die mens en aarde een beetje helpen mooier en gezonder te worden.

Ik krijg voldoening van projecten die gaan over liefde en romantiek. Als we met z'n allen iets meer tijd voor elkaar nemen geloof ik dat we met z'n allen meer gaan stralen. Ik ben ervan overtuigd dat gezondheid ons grootste rijkdom is. Door gezond te zijn ben je beter in staat om je passie te volgen en door je passie te volgen wordt je blij. Beweging en voeding heb je nodig om fit te blijven, het is letterlijk energie, het is letterlijk leven.

Ik vind het belangrijk dat er meer gelijkheid is op de wereld, zowel voor mens als dier. Ik zou graag willen dat de aarde schoner wordt en dat we milieu en diervriendelijker voedsel kunnen produceren.
Als wij, jij en ik en jouw dienst of product, elkaar leuk vinden, ga ik graag een samenwerking aan. We bespreken van te voren wat je wilt, wat je ideeën zijn en ik zal op mijn beurt je helpen met mijn visie over fotografie en hoe ik je daar het beste bij kan helpen.